tisdag 23 september 2008

packning och mera packning...

Fredag: Jag och E var på BVC, min lilla skrota väger 9100 g och är 72 cm lång. Om en meter och 1.3 cm så är hon lika lång som jag =)
Efter BVC besöket åkte vi tåg till Arboga för att överraska L som jobbade i sin mors affär.
Jag och E hjälpte till att markera varor och ställa fint i hyllorna.

Lördag: L var på herrkväll/gubbklubb. Jag och E åkte hem till mina föräldrar som skulle vara barnvakt. Jag hade konsert med Joybells på Järntorget. Förutom att vi inte hade någon medhörning alls, och därför sjungskrek halsarna av oss, och att det rundade stup i ett och att hela evenmanget (det var fler än bara Joybells som skulle uppträda) blev försenat så att vi blev tvungna att ta bort flera låtar, bla min solosång, så var det en bra konsert.

Söndag: En av mina närmsta väninnor, Emma Alm ska gifta sig om ett par veckor så det var hög tid att ha möhippa. Vi kidnappade henne efter gudstjänsten som hon sjung på. käkade lunch, klädde ut henne i sjukt vidriga skidtävlingstights med lila kofläckar på, en lilavitrandig body, scoutskjorta och prinsesskrona med slöja. Första uppdraget var att vara en levande jukebox. Vi hade gjort en lista med 10 låtar som vi visste att hon kunde hyfsat, sen gick hon omkring med en låda (läs jukebox) på magen där folk skulle lägga i fem kronor för att sedan önska en låt på listan som Emma skulle sjunga.
Sedan blev det fika.
Efter det LaserGame. Jag gjorde missen att hamna i Em´s lag. Till den här akriviteten hade vi klätt ut henne i helvitt vilket gjorde att hon i UV-ljuset såg ut som som ett levande lysrör. Vi förlorade stort.
Sedan duschade vi och gjorde ordning oss för att sedan äta grekisk mat på restaurang Efesos.
Efter en mycket trevlig middag gick vi vidare till Njuta, där mötte vi Svensexan.
Till sist fick de blivande brudparet ögonbindlar på sig för att sätta sig i en bil och utan vetskap bli avlämnde på ett sjaskigt motell i Laxå.
Lätt en av de bästa möhipporna! Jag skrattade ett flertal gånger så jag på riktigt trodde att jag skulle dö, eller åtminstone kissa på mig.

Måndag: Packar ner köket.

Idag: Packat ner badrum och hall. Sorterat bort 15 par skor till myrorna som jag ska gå iväg med i morgon

Inga kommentarer: