fredag 27 juni 2008

Ny lägenhet

Jeyh!!! Vi fick precis reda på att lägenheten vi anmält intresse på blir vår. Linus har använt sitt kontaktnät väl, så vi får t.om flytta in i början av oktober så vi slipper dubbelhyror, trots att lägenheten egentligen är ledig fr.om. augusti.

Det är inte min drömlägenhet direkt, men den är mysig på sitt sätt. Den blir vad man gör den till, är det ine så man säger? Och vi måste flytta nu, då vårt andrahandskontrakt går ut.

Två kvarter kommer vi flytta, det känns mycket bra då vi trivs alldeles utmärkt med området där vi bor.
Det är en trea på 70 KvM. Vi bor i en tvåa nu, fast på 75KvM. Det ska bli skönt med ett extra rum, och de där extra 5 kvadratmetrarna tror jag inte att jag kommer sakna så mycket.

De som bor där nu har en liten söt tvååring som också heter Ella. Hon är alldeles till sig i våran lilla E. Tydligen så undrar hon ofta när bebisen ska flytta in. Dom flyttar nämligen till lägenheten bredvid, som är en fyra (de ska få tillökning snart). En mysig familj vad det verkar som. Dom blir nog härliga grannar.

Ja, så då är det alltså dags för den stora utrensningen.... Vi hara bara bott i våran lägenhet i mindre än ett år, men vi har ändå lyckats samla på oss en massa bråte.
Spännande ska det bli!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till nya längenheten!

Malinmittilivet sa...

Grattis! Vad skönt att saker och ting ordnar sig! Kram!