tisdag 25 mars 2008

Påsk och våffeldag

En mycket mysig påsk med god mat. Febern gav med sig lagom till påskhelgen, vi var bjudna hem till samtliga föräldrar. Långfredagskvällen spenderades hos Linus pappa, påskafton hos Linus farmor och mina föräldrar. På påskadgaen storstädades det och tvättades här hemma. Till kvällen fick jag och E besök av goda vänner från västerås medan L sov över och blev välbehövligt ompysslad hos sin mor. På annandagpåsk var vi hemma hos sistnämnda på middag.

Idag har vi varit på återträff för föräldragruppen, det var roligt att se alla små bebisar och välbehövligt att dela med sig av erfarenheter. Vi har bestämt att vi ska forsätta träffas hemma hos varandra en gång i månaden.
Eftersom det är våffeldagen gjorde L våfflor till kvällsmat, mycket gott.

Precis när jag hade lagt undan alla vinterskor, ja vad händer då? En massa snö kommer. Vilken tur att vi inte hade satt på sommardäcken än. Undrar hur länge snön är kvar, för jag saknar våren. Jag är ju inte direkt någon vintermänniska, visst är det fint när det blir alldeles ljust av snön, och det låter väldigt mysigt under skorna när man trampar omkring. Men våren och sommaren är så mycket bättre tycker jag.
Jag tänker på de fina blåsipporna och hoppas att de har det varmt under sitt nya täcke´, hoppas att jag får se dem snart igen.

1 kommentar:

Signes Vind sa...

Skönt att du är frisk nu o att ni haft en bra påsk. Vi glömde äta våfflor - men det går ju att ta igen.
Mimmi var hemma några dagar över påsk o gladde oss. Nu är hon tillbaka i Barcelona :-((
Längtar också efter våren (förra helgen plockade jag vitsippor och nu är det flera decimeters snö.