tisdag 12 februari 2008

Söndgag, måndag, tisdag

Iförrgår: Dagen började halvgrinigt men blev bättre framåt dagen. Vi, Linus syster Malin med familj, och L's bror joel åt en god middag hos L's mamma. Sällskapet noterade min goda aptit och när alla var mätta åt jag upp resten. Kvällen spenderas i sängen, jag och E är mycket sega. Jag ser på en mycket bra film (rekommenderas varmt), "into the wild". L är duktig och städar lite, för att sedan göra mig sällskap. (popcorn i sängen rekommenderas Inte).


Igår: Efter en mycket bökig natt med väldigt lite sömn går inte jag och E upp förrän halv tolv. Amning, påklädning, blöjbyten, en dusch för min del blir en bra start på dagen. Eftersom vi gick upp så sent valde jag att hoppa över frukosten, inte bra, kände mig helkonstig resten av dagen. Linus syster/min svägerska/E´s faster Malin och hennes dotter Eline (som bara är två månader äldre än E) kom och gjorde oss sällskap. Vi tog en mysig tur på stan i det fina vädret. När vi kom hem igen var L redan hemma och har lagat god fisk.
Dagen avslutas med CSI och bad för E (hur mycket bös och klegg kan en bebis ha i alla veck?... usch!)

Idag: Vi följer med L till Arboga. Han skulle bara ha ett möte mellan 10-13, så vi följde med och hälsade på L´s mor i hennes affär.
E har varit mycket lugn och belåten idag, jag kunde faktiskt gå en liten sväng på arbogas torg medan hon sov hos farmor (fast lite nervöst kändes det). Har köpt ett jätte fint ark som jag ska ha till min första scrapbookLO. ((Malin, jag har precis kommit på vad LO står för. Nu är jag på gång! hihi)) Vi blev bjudna på lunch, och E fick två par nya byxor av sin farmor. Sedan gick lilla familjen W-G på promenad så att den stolta fadern kunde visa upp sin dotter för diverse arbetsgivare och kollegor. Det var härligt att se. L hade mungiporna ovanför öronen och ögonen glittrade mer och mer för varje person vi träffade. Stoltare pappa får man nog leta efter idag.

Jag och E somnade i bilen påväg hem, sömnen följde efter oss även hemma. Eftermiddagen har därför spenderats i sängen medan L squaschade och repade. I skrivande stund sitter E i sin babysitter och försöker fånga tiger (helt otroligt vad snabbt allt går), ior och nalle phu verkar inte intressera henne särskilt. Snart kommer L hem och då ska vi se på House.


Allt som allt, en mycket mysig dag.




Inga kommentarer: