torsdag 21 februari 2008

Titulerad bulltant på Linus födelsedag

Efter en bökig natt vaknar familjen W-G klockan sex. Damen till höger i sängen stiger yrvaket upp för att sätta på en kanna kaffe till mannen och fixa med presenter. Under vägen till köket funderar hon på varför Dygnet runt linser heter just Dygnet runt linser när dom ändå är lika torra i ögonen efter några timmars sömn som andra vanliga linser. Hennes passgång byts till ett snabbare gångtempo när damen i mitten i sängen bestämt ber om mat.
Morgonen fortsätter med presentöppning och frukost. Födelsedagsbarnet åker till jobbet och de två damerna bestämemr sig för att fortsätta morgonen i sängen.

Dagen rullar på med diverse måsten för att sedan fortsätta med en trevlig tur på stan med mor och syster. Efter att ha varit på stan på tok förlänge hastar de båda hemåt för att förbereda inför kvällens kalas. Ett mycket glatt, men trött födelsedagsbarn kommer hem och hjälper till.
Så blir klockan sex och vänner till familjen anländer. Det bjuds på tårta och bullar. Samtliga gäster visar stor beundran över de hembakta bullarna, de med kvinnligt köntitulerar damen till Bulltant. Damen vet inte hur hon ska tackla det hela, hon har nyligen blivit förutspådd fotbollsmorsa av sin syster, så att bli kallad för bulltant tycker hon gör att hon får för mycket vuxenpoäng.

Det börjar bli sent, gästerna går och familjen W-G bänkar sig som vanligt när klockan är nio framför TV'n.
Tv'n stängs av och de nattliga rutinerna görs. Familjen W-G går tll sängs. Damen till höger i sängen känner efter oc tänker att det här allt var en bra dag och hoppas på en mindre bökig natt. Hon funderar nyfiket över vad morgondagen har att erbjuda.




-bilder på kalaset går att ses på linus blogg imorgon-

1 kommentar:

Signes Vind sa...

Ser fram emot bilderna. Verkar som ni haft en jättebra dag med shopping, tårta och fest. Förstår att du är duktig på bullar med en sådan mamma som du har!
När det gäller skötväskan så vet jag inte så mycket om den, det är ett företag som jag laddar upp bilderna hos o som trycker väskorna sen. Om jag vore du så skulle jag be din kära syster som är så duktig fotograf att kolla någon bild som passar och trycka den så får ni en alldeles unik väska. webadressen är:http://www.bagsnatcher.com/